Knjige 3 u 1

, , nema komentara

knjigeČitanje danas gotovo da se svelo na čitanje upozorenja na opasnost po život, reklamnih slogana, statusa na društvenim mrežama, prelistavanje štampe. Ali nikad popularnije nisu bile serije snimljene po književnim delima, koja sama ta dela svode na konceptualni nivo značenja.

Moje okruženje i političko-istorijski trenutak više puta su pokušavali da me postide što od razvijenih talenata i znanja imam baš ona koja nisu ekonomski isplativa i koja nemaju svrhu u današnjem načinu života. Slažem se, ne živi se od knjiga. Ali ni od fotografija, a za njih svi imaju vremena. Čak su i umetničke slike popularnije, jer se brže konzumiraju. Iako uglavnom ljudi ipak ne žele da potroše novac da bi im lepe slike krasile zid, ima još uvek onih koji vole da imaju knjige.

Ipak su knjige pristupačnije za naš džep. Posebno kad se povoljno mogu kupiti 3 za vrednost  jedne…

P S

Ima nas koji više ne kupujemo ništa ako nije na akciji.

Ovaj vid prodaje knjiga povoljan je za one koji vole da čitaju i ne štede se u tome. A onaj ko ne voli čitanje baš u toj meri i nije krenuo da kupi knjigu nekome na poklon, sa 3 nove knjige na polici neće biti najsrećniji čovek na svetu.

 

Ostavite komentar

(*) Obavezno, vaš e-mail neće biti javno objavljen